Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică înainte de a utiliza acest site web sau de a trimite datele Dvs.

Introducere

Prin completarea formularelor pe website-ul www.erpahr.ro, vă veți da consimțământul în mod expres și neechivoc că datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a SC ERPA PREMIUM VISION SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta.

Scopul colectării datelor dumneavoastră de către SC ERPA PREMIUM VISION SRL este selecția și recrutarea de personal și transmiterea de newsletter-e, mesaje publicitare și de marketing de pe website-ul administrat de noi, efectuarea de statistici interne, fără alte obligații din partea noastră. SC ERPA PREMIUM VISION SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului persoanei vizate, SC ERPA PREMIUM VISION SRL va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne.

Pe durata existentă SC ERPA PREMIUM VISION SRL garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Confidențialitatea beneficiarilor noștri este importantă pentru noi, de aceea fotografiile care prezintă persoane individuale sunt publicate numai cu acordul explicit al persoanei.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor noștri.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noștri pentru colaborarea cu dumneavoastră. Aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, pe adresa contact@erpahr.ro.

Dacă sunt date despre dvs eronate sau incoerente, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil!

Formulare web

La folosirea formularelor web sunt salvate datele introduse și ora salvării.

Un transfer de date către terți are loc numai dacă acest lucru este necesar pentru îndeplinirea solicitării fără de care nu este posibilă finalizarea procesului (nume, prenume, telefon, adresă de email, adresă poștală).

Analiza web

Sunt folosite cookies, care fac o analiză a folosirii paginii web de către vizitatori. Se poate preveni acest lucru prin configurarea programului de navigare web astfel încât acesta să nu stocheze cookies.

Adresa dvs IP este captată dar pseudonimizată de server imediat (prin ștergerea ultimilor 8 biți). Prin aceasta se face doar o localizare aproximativă.

Perioada de păstrare a datelor

In cazul aplicațiilor prin intermediul website-ului sunt păstrate datele relevante (nume, prenume, experiență profesională, numar de telefon, adresă de e-mail) până la încheierea datei legale (maxim 10 ani).

Pentru trimiterea de materiale informative (poștă, e-mail) sunt păstrate datele relevante (nume, adresă, e-mail) până la o notificare ulterioră, pentru a putea furniza în mod regulat informațiile solicitate. Dacă un destinatar nu poate fi contactat, datele corespunzătoare vor fi șterse după maxim doi ani (cu excepția cazului în care acestea trebuie să fie stocate din alte motive).

Datele de utilizator pentru analiza web vor fi șterse automat de serverul nostru după o jumătate de an, cel târziu. Statisticile anonime sunt stocate mai mult timp dar nu mai conțin date cu caracter personal.

Date generale colectate de Erpa HR

Erpa HR va prelucra informații și date care permit identificarea persoanelor fizice și juridice, pe care acestea ni le oferă, precum: nume și prenume, număr de telefon, adresa de email, adresa poștală fizică, alte date de identificare, etc. În cazul în care doriți ca datele dvs personale să fie șterse din baza de date, ne puteți transmite un email la adresa: contact@erpahr.ro.

Ce sunt datele cu caracter personal?

 Datele cu caracter personal înseamnă orice informație care vă identifică în mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ înseamnă, de exemplu, numele și adresa dumneavoastră; „Indirect” înseamnă că acestea sunt combinate cu alte informații.

De ce colectăm aceste date?

 • Pentru a putea comunica cu utilizatorii, pentru confirmări telefonice,  programări etc.
 • Pentru a trimite newslettere și a informa cu privire la noile posturi vacante disponibile precum și de campaniile de marketing în derulare;
 • Pentru a preveni și detecta fraudele și abuzurile;
 • Pentru a vă îmbunătăți experiența pe website, funcționalitatea acestuia și partea de administrare a sistemului;

Gestionarea și securitatea datelor personale

Toate datele oferite sunt securizate. În sistemul nostru electronic, datele dvs vor fi păstrate timp de 365 de zile. Dvs. aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dvs. din evidențele noastre, oricând doriți printr-o solicitare la adresa de mail contact@erpahr.ro

Dacă doriți și alte informații cu referire la datele dvs personale și modul lor de folosință în platforma noastră, vă invităm să ne scrieți un mail și veți primi în cel mai scurt timp o soluție la solicitarea dvs.

Drepturile Dvs. legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE ai următoarele drepturi cu privire la datele tale personale: 

 • Dreptul la informare 
 • Dreptul de acces la date 
 • Dreptul la rectificare 
 • Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat) 
 • Dreptul la restricționarea prelucrării
 • Dreptul la portabilitatea datelor către alt operator
 • Dreptul la opoziție
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs cu privire la datele personale stocate de acest website, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens pe adresa de email contact@erpahr.ro.

Detalii complete despre aceste drepturi se pot găsi în Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Pentru a contacta ANSPDCP (Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) găsiți datele de contact pe site-ul autorității: https://www.dataprotection.ro

WhatsApp