CE FACEM

Suport productie & Control calitate

Planul nostru de dezvoltare


Am depus eforturi continuu pentru extinderea portofoliului de servicii prin dezvoltarea unei divizii de activitate în aria soluțiilor inovatoare a resurselor umane, pentru a completa si satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale clienților noștri.

Astfel, noua divizie de activitate oferă o gama vastă de soluții, care acoperă întreagă arie de management a capitalului uman, inclusiv recrutare permanentă, temporară și pe bază de contract, evaluare si selecție de personal, salarizare, administrare de personal, externalizare si consultanță.

01

Sortare și retușare


Divizia de evaluare a calității și suport producție

Echipa ERPA controleaza piesele sau componentele în conformitate cu specificațiile planului de control aprobat de client și în concordanță cu procedurile date.
Verificarea produselor se poate realiza cu echipamentele de control și măsură ale companiei noastre, echipamente validate metrologic conform standardelor internaționale în vigoare.

02

Inspectie produs finit


Divizia de control a calității

Verificarea produselor finite se realizează în conformitate cu instrucțiunile de control furnizate de catre client
Se sigură trasabilitatea si raportarea activității pe întreg procesul de control
În cazul în care clientul solicită, ERPA poate pune la dispoziție echipamente de măsură și control sau stații mobile de verificare a produselor / bancuri de lucru cu dispozitive proprii de iluminat.

03

Firewall


Depășirea erorilor umane și al mașinăriilor prin reexaminare

La apariția neconformităților de calitate repetitive;
Atunci când se lansează un produs nou
În cazul relocării producției pe o linie noua liniile de producție trebuie să fie securizate pe termen scurt/mediu/lung;
Soluțiile de izolare firewall sunt stabilite în incinta fabricii clientului in zone separate și izolate.

04

Inginerul rezident


Inginerul rezident reprezintă clientul, fiind considerat ca și un angajat al companiei respective. Astfel, el poate rezolva rapid orice problemă sau poate reduce până la minim riscul deteriorării reputației clientului.

Principalele responsabilități ale unui Inginer Rezident sunt: promptitudine, verificarea și analiza defectelor, contactarea imediată a clientului și furnizarea de detalii acestuia (fotografii, piese transportate pentru analiză), vizite regulate la sediul clientului, participarea la ședințele permanente, menținerea unei bune relații cu inginerii clientului.

05

Servicii de asamblare


Sunt operatii manuale sau semi-automate, ce implică manoperă semnificativă, si de obicei sunt produse cu termene de livrare scurte.
De asemenea, aceste servicii reprezintă o soluție optimă pentru procesele cu eficienta scazuta din cadrul procesului principal de producție.

Asamblare de componente si ambalare
Sub-asamblare
Kit assembly
Asamblare componente plastic/metal
Pregătire ambalaje etc.

06

Servicii de suport producție și ambalare


Reprezintă cea mai bună soluție pentru nevoile urgente sau temporare de personal cu experiență.
Oferim servicii complete de ambalare precum:

Amplasarea produselor în ambalaje de protecție
Reambalarea produselor finite în recipiente dedicate transportului către clientul final incluzând etichetarea și înregistrarea în sistemul informatic al clientului.

 

De ce să alegi serviciile ERPA HR?

Pentru ca oferim o gamă completă de servicii integrate precum servicii de evaluare a calității si soluții de management al capitalului uman, și alocam clienților noștri servicii personalizate în funcție de specificul activității.

Pentru că activitatile noastre sunt dedicate atat companiilor cat si candidaților si includ consultanță, recrutare si selectie personal.

Alege serviciile agentiei noastre datorită faptului că acestea sunt orientate atât spre companiile din Romania si cele din spațiul european.

Iar avantajele alegerii echipei noastre nu se opresc aici!

  • Angajați cu experiență
  • Instrumente și dispozitive de măsurare standard și avansate
  • Certificare ISO:9001:2015 – Sistem de Management al Calității
  • Acoperirea serviciilor prin asigurare de răspundere civilă
  • Aplicație raportare online – Qready – disponibilă 24/24

Peste 1800

Proiecte

Peste 5 ani

Experiență