DIVIZIA DE

Resurse Umane

Recrutare și selecție personal


Căutăm și identificam cel mai potrivit profil pentru client.

ERPA HR oferă soluții care să permită companiilor din Romania să aibă acces la cei mai potriviți candidați pentru activitatea pe care o desfășoară.
In echipa noastra avem specialist care cunosc atât provocările specifice industriei în care activați, cât și piața locală a muncii.
Avem propria bază de date actualizată constant, precum și o suită de metode de atragere a celor mai buni candidați.
ERPA HR oferă soluții de recrutare pe termen scurt cât și un proces continuu de recrutare pentru industriile în expansiune sau pentru cele care experimentează o rotație mai mare a angajaților, cum ar fi centrele de servicii sau facilitățile de producție.

Muncă temporară


Soluțiile de plasare temporară a forței de muncă permit clienților noștri să răspundă imediat nevoilor urgente de personal.

Serviciile noastre acoperă cu success provocarile generate de creșterea sezonieră a vânzărilor, necesitatea de a realiza comenzi spot, absenteism excesiv, rotație a personalului.
Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru recrutarea calificată a angajaților, gestionarea personalului, salarizarea, respectarea condițiilor legislative și a tuturor activităților conexe, oferindu-le clienților noștri posibilitatea să se concentreze pe eficientizarea proceselor interne.
În funcție de complexitatea și durata proiectului, putem pune la dispoziție un angajat ERPA HR in locatie clientului, asigurând un timp de răspuns rapid la orice problemă întâmpinată.

Payroll si administrare personal


Activitatea de salarizare și rolurile conexe de administrare a resurselor umane au devenit unele dintre cele mai critice.

Vă garantăm un proces fără probleme, confidențialitatea tuturor datelor și o calitate superioară. Suntem în permanență alături de clienții noștri cu sfaturi de încredere privind legislația muncii.

Executive Search


Vă ajutăm să găsiți cei mai buni oameni, să construiți echipe de succes

Munca noastră se bazează pe o abordare cuprinzătoare, disciplinată, care asigură găsirea de candidați potriviți care se potrivesc peste cerințele dumneavoastră tehnice.

Externalizare


Dacă doriți să externalizați o parte din procese, suntem solutia perfecta sa va ajutam afacerea.

Prin intermediul serviciilor externalizate oferite, se preia întreaga responsabilitate din perspectiva angajaților, acoperim întregul proces de selecție și recrutare, angajare, administrare și payroll, dezvoltare și evaluare a performanței.
Indiferent din ce industrie faceti parte, vă puteți baza pe noi pentru gestionarea eficientă a activităților de bază sau secundare, livrand rezultate la calitate si eficienta ridicate.

 

Motivatia ERPA HR - Divizia de Resurse Umane

Recrutarea si selectia sunt fara indoiala cele mai cautate servicii intr-o firma de HR, tocmai de aceea echipa noastra nu lucreaza pe un sablon predefinit. Fiecare partener are nevoi specifice, iar in fiecare proiect exista particularitati de care tinem intotdeauna cont.
De aceea, fiecare proiect este dus la bun sfarsit cu pasiune si il tratam cu acelasi profesionalism si dedicare pentru a gasi acei candidati care se pliaza perfect pe cerintele postului.

Iar avantajele alegerii echipei noastre nu se opresc aici!

  • Activitațile noastre sunt dedicate atât companiilor cat și candidaților și includ consultanță, recrutare și selecție personal.
  • Alege serviciile agenției noastre datorită faptului că acestea sunt orientate atât spre companiile din Romania si cele din spațiul european.

Peste 1800

Proiecte

Peste 5 ani

Experiență