CINE SUNTEM

Despre noi


Suntem o agenție specializată în aria resurselor umane

Oferind o gamă completă de servicii integrate precum servicii de evaluare a calității si soluții de management al capitalului uman, alocand clienților săi servicii personalizate în funcție de specificul activității.

Activitatile noastre sunt dedicate atat companiilor cat si candidaților si includ consultanță, recrutare si selectie personal.

Serviciile agentiei noastre sunt orientate atât spre companiile din Romania si cele din spațiul european.


Alege profesionalismul!

Suntem partenerul tau pentru HR si servicii care sa contribuie la succesul firmei tale.

Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente soluții, dar si pentru a le oferi candidatilor o asistenta necesara in obtinerea unui loc de munca sigur si bineînteles, în construirea si dezvoltarea unei cariere de succes.

Personal selectionat si recrutat

2497

Experiență

5 ani


Proiecte și soluții

1894


Echipa noastră

174 colegi

SERVICILE NOASTRE

Continuam să ne dezvoltăm oferind serviciile de care ai nevoie.

Planul nostru de dezvoltare


Am depus eforturi continuu pentru extinderea portofoliului de servicii prin dezvoltarea unei divizii de activitate în aria soluțiilor inovatoare a resurselor umane, pentru a completa si satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale clienților noștri.

Astfel, noua divizie de activitate oferă o gama vastă de soluții, care acoperă întreagă arie de management a capitalului uman, inclusiv recrutare permanentă, temporară și pe bază de contract, evaluare si selecție de personal, salarizare, administrare de personal, externalizare si consultanță.