Oamenii potriviți

Atât pentru clienți, cât și pentru candidați asigurăm un proces de recrutare care să aducă valoare.

Despre noi | Erpa HR

O companie pentru oameni

Privim candidații și clienții noștri drept parteneri. Asta înseamnă că suntem de aceeași parte a baricadei și luptăm împreună pentru a găsi rezolvări adecvate și eficiente la multiplele provocări din domeniul resurselor umane.

Portofoliul de servicii pe care-l punem la dispoziția clienților se conformează unor cerințe din ce în ce mai complexe. Lucrăm cu principii și instrumente moderne, aliniate practicilor internaționale, dar adaptate specificului local. Le aplicăm în toate proiectele de management a capitalului uman, de la recrutare permanentă, temporară și pe bază de contract până la evaluare și selecție de personal, salarizare, administrare de personal, externalizare și consultanță.

Companiile care ne solicită serviciile valorifică experiența consistentă pe care o avem în diverse sectoare de activitate aparținând unui număr considerabil de industrii locale și economii regionale. Le oferim implicare, transparență și garanția de a găsi în timp util candidații potriviți. Cum susținem această afirmație? Printr-o bază de date extinsă pe care o valorificăm cu tehnologie modernă precum și prin procese, proceduri și atenție la detalii, elemente care aduc flexibilitate și rapiditate în soluțiile oferite.

Candidații care apelează la noi știu că vor avea parte de întreaga noastră atenție pentru a reuși nu doar să găsească poziția dorită, dar și să se dezvolte ulterior pe direcția aleasă. Valoarea adusă de ei angajatorilor se reflectă în remunerații corecte, stabilitate și eficiență în activitate. Iar pentru noi, ei sunt o dovadă a lucrului bine făcut.

Erpa - o companie pentru oameni

Etape

Experiență și portofoliu. Dezvoltate în timp.

Suntem activi din 2010 iar în acest interval am crescut constant și firesc, alături de clienți și cerințele lor tot mai complexe, pentru a acoperi integral activitățile de management al capitalului uman.

Servicii de controlul calității și Suport Producție pentru industriile care au nevoie de personal calificat

Leasing de personal și servicii de recrutare pentru muncă temporară

Portofoliul firmei se completează cu servicii de recrutare / selecție personal și Executive Search

Servicii integrate de recrutare și externalizare a managementului resurselor umane

Creșterea echipei la 174 de membri

Compania se mută într-un sediu nou

Motive pentru care să ne alegi

Motive pentru care să ne alegi

Vei lucra cu un reprezentant ERPA dedicat proiectului tău, asistat de o echipă experimentată, eficientă și proactivă. Te poți baza pe:

  • Înțelegere exactă a nevoilor și caracteristicilor cerute
  • Viteză de răspuns - lista scurtă de candidați prezentată rapid
  • Acces transparent la o bază de date considerabilă, de la baby boomers la Generația Z
  • Proceduri și tehnologie care asigură flexibilitate și conformitate
  • Garanții, asigurări și asumare contractuală
  • Costuri totale surprinzător de mici.

Cere o ofertă

Dotări

Dispunem de instrumente și dispozitive de măsurare standard și avansate

Certificări

Procesele noastre interne de management operațional sunt certificate ISO

Protecție

Deținem asigurare de răspundere civilă pentru acoperirea serviciilor oferite

Raportare

Aplicație de raportare online disponibilă 24/7

Anca Pătrașcu

Anca

Managing Partner

Un antreprenor mai puțin convențional

Mulți oameni sunt capabili să întemeieze și să conducă o afacere. Dar a fi cu adevărat antreprenor înseamnă mai mult decât a deschide o companie. Înseamnă să ai atitudine, motivație și dorința de a reuși. În viziunea mea, un antreprenor are succes atunci când e optimist, disciplinat și deschis la nou.

Acestea sunt principiile care mă ghidează, după mulți ani de experiență. Și le-am îmbrățișat datorită interacțiunii cu sute de clienți și candidați care m-au învățat practic, nu teoretic, ce au nevoie pentru a obține rezultatele așteptate de la fiecare proiect în care m-am implicat.

→ LinkedIn  

Ovidiu Pătrașcu

Ovidiu

Business Development Manager

Experiența este importantă. La orice pas.

Lucrând de-a lungul timpului în domenii precum management general, dezvoltare, managementul fabricilor și operațiunilor, am avut mereu ca obiectiv atingerea rezultatelor stabilite și o mentalitate orientată către client. Colegii și partenerii mă văd ca un om energic și pasionat - cred că asta vine din abordarea proactivă, deschisă la nou.

Anii de lucru în multinaționale mi-au adus disciplină și reziliență, dar și experiența care mă ajută să înțeleg ”din interior” nevoile clienților și candidaților noștri și să identific soluțiile potrivite, care să aducă plus-valoare oricărui proiect.

→ LinkedIn  

Sorina Serghie

Sorina

HR & Recruitment Specialist

Fă ceea ce iubești și iubește ceea ce faci!

De-a lungul activității profesionale, am experimentat multe domenii: de la Relații cu publicul, la Marketing și Retail, Administrativ și EHS, însă pasiunea și dorința mea de dezvoltare au fost mereu îndreptate către Resurse Umane, îndeosebi Recrutare.

"Fă ceea ce iubești și iubește ceea ce faci" este unul dintre motto-urile mele preferate, care mi-a fost un fel de călăuză de-a lungul evoluției profesionale și care mi-a oferit determinarea și energia de a ajunge acolo unde mi-am dorit.

Iubesc interacțiunea cu oamenii, iar feedback-urile venite atât din partea colegilor, cât și a candidaților, mă descriu ca fiind o persoana energică, deschisă, empatică și implicată.

Formată din peste 120 de specialiști și colaboratori, echipa noastră cuprinde project manageri și specialiști HR, dar și lucrători în domenii precum controlul calității, wharehousing, mentenanță, asamblare și montaj sau operatori producție.

Formată din peste 120 de specialiști și colaboratori, echipa noastră cuprinde project manageri și specialiști HR, dar și lucrători în domenii precum controlul calității, warehousing, mentenanță, asamblare și montaj sau operatori producție.

Beneficii

Flexibilitate

Lucrând cu și pentru oameni, știm că fiecare proiect are caracteristici specifice. Serviciile ”tailor- made” pe care le oferim se pliază acestor cerințe, inclusiv la nivel contractual.

Dedicare

Primul pas este să înțelegem cultura companiei și modelul de business, inclusiv prin vizite și interviuri, pentru a alcătui corect profilul candidatului solicitat.

Acoperire

Serviciile noastre se extind atât pe teritoriul României cât și în Europa, datorită proiectelor în care suntem implicați. E un beneficiu pe care-l oferim clienților internaționali.

Cifre cheie

>1910

Proiecte

13

Ani experiență

120

Specialiști în echipă

>3900

Personal selecționat și recrutat

>30

Clienți

>3000

Piese/zi manevrate sau controlate

85%

din clienți ne recomandă colegilor

Certificări

Suntem certificați de Bureau Veritas.

Procese și proceduri certificate și autorizate, o garanție a algoritmilor de lucru care aduc siguranță, eficiență și conformitate în fiecare proiect.

Bureau Veritas
ISO 9001
Certificat de calitate

ISO 9001:2015

Descarcă
ISO 45001
Certificat Health & Safety

ISO 45001:2018

Descarcă
ISO 14001
Certificat de mediu

ISO 14001:2015

Descarcă
WhatsApp